Valami készül...

 

SPD Scooter Weekend 2016

Már csak 5 hónapot kell várni az idei SPD robogós hétvégére, amely szinte a legnagyobb robogóverseny az országban. Az időjárás sajnos nem a legjobb még, de már izgatottan várjuk a tavaszt, hogy megkezdjük a felkészülést a gyorsulási versenyre.

Szabadság!

augusztus 1-ig

Tisztelt megrendelőim!

 Köszönöm a bizalmat termékeim iránt. De a megnövekedett rendelések miatt sajnos késve tudom azokat teljesíteni. Előfordul ideiglenes alkatrész hiány is. Rendelés előtt érdeklődjenek e-mailben,vagy telefonon. Köszönöm türelmüket,és megértésüket!

Figyelem!

 Kedves vásárlóim!

Alkatrészeim nagy része teljesítmény növelő tuning alkatrész. Ezért vegyék figyelembe,hogy  ezen alkatrészek beépítésével ,a segédmotorra vonatkozó magyar hatájos jogszabályok érelmében, járművük közúti forgalomban nem vehet részt!  Kizárólag veresnypályán használható! Hatósággal ez ügyben való nézet eltérésért, semmi féle felelősséget nem vállalunk!

Kedves vásárlóim!

  Sajnos a válság  ránk is ki hatással van. A beszerzett jó minőségű alapanyagokat,  javarészt euró elszámolással kell fizetnünk. Mivel hosszú ideje magas a különbség a forint és az euró közt,sajnos már tovább nem tudjuk tartani a ki kalkulált árakat. Így minden esetben célszerű rákérdezni az aktuális árra.
Köszönöm: HS cgt

V. EGÜMOTORS TALÁLKOZÓ

Az V. Egümotors találkozó ismét remek lehetőségnek bizonyult a tapasztalatszerzés és az ismerkedés szempontjából. Csak úgy mint tavaly, az idei évben is több csapat tesztelte alkatrészeimet. Ismételten sikerült kellemes meglepetést okozni a kétkedőknek. Az eredmények önmagukért beszélnek. Előzetes egyeztetések után  a scootershop-győr lapjain is fellelhetőek lesznek egyes alkatrészeim.

Ennél is nagyobb öröm azonban számomra az a II .helyezés, amit Tóth Anatal barátomék értek el az általam gyártott alkatrészeket is felhasználva High-End kategóriában. Ezúton is gratulálok nekik!

1. kép: A  II. helyezett csapat Tóth Antiék és Peti fia aki kivivta az eredményt.

2. kép: Jó magam, Tót Anti, Dávid a sccotershoptól. A alkatrész teszt utáni elégedettség azt hiszem látszik... ;)

3. kép: Dávid & Peti rajtja

4. kép: Apa Fia :)

5. kép: Bobekék is itt voltak

6. kép: Tama/VRT  ők 2 motoron is használjk a dobot.

 


 

Figyelmeztetés!

Nem egy e-mailt kaptam kétségbeesett látogatótol, akik a képek alapján próbálták hengerüket átalakítani, aminek eredménye sajnos több esetben, hogy gyengébb lett mint előtte, vagy a henger használhatatlan lett! Az elfaragott henger javíthatatlan! Tudni kell, ezek  a műveletek szakszerű célszerszámokkal, valamit számolások, szögek és arányszámolások alapján lettek kialakítva. Ez nem kevés idő és munka, így természetesen fokokra, átömlőszögekre,  áramlási keresztemtszetre ... stb. szándékosan nem adok ki információt. Ezek kiszáításának tudatában kell lenni (ezért  egy szakma ez is). Ennek tudata nélkül bátran mondhaton valószínűbb, hogy rontani fogunk hengerünkön és nem javítani!

EGÜMOTORS találkozó képek

Íme a beígért képek:

 3-4 rajtot bírt a malossi így néz ki, kidobás A bajai csapat motorján a kuplungdobom
A csapat, akinek besegítek A kuplungdobom kb. félóra körverseny után is ép lakkal  Az izgalom pillanatai Szandinak csak mert szép A csapat és a drag a logóimmal

Tisztelt látogatók!

 Tudom nem mindenkinek volt lehetősége az  EGÜMOTORS találkozón részt venni, de akinek lett volna lehetősége és még sem jött az  nagyon sajnálhatja. Eszméletlen jó  társaság és ismeretség tud kialakulni. Nem utolsó sorban mindenki tud tanulni a másiktól. Én ezt személy szerint is alá tudom támasztani. Számomra egy élmény volt. Új tapasztalatokkal és új ismeretséggel gazdagodtam.
A csapat akinek segítettem: (Hálábol logóim a gépen!:) )
Balról: Gróf Pisti barátom (Egüs Pisti), Jó magam, Szandi a versenyzőnk ,Barátnőm, Szirony Csabi aki az egészet létrehozta:) Később több képet isfelrakok.