Hengertalp emelő 85-90 -es hajtókarhoz (Piaggio) 70ccm

3,000 Ft.

Mint tudjuk a henger túltőltésének nagy szerepe van teljesítményünkben. Minél nagyobb a túltöltés, annál nagyobb lóerőt tudunk kipréselni motorunkbol. Ez a kis eszköz pont e célt szolgálja. Amennyiben hosszabb hajtókarral rendelkezünk, esélyünk van rá, hogy több üzemanyag - levegő keveréket tudunk "beszívatni" a forgattyúsházunkba. Ennek mértéke a henger és a blokk között elhelyezkedő hengertalp emelő belső térfogata ami e módon növeli meg a forgattyúsház térfogatát. Ez erősen megmutatkozik a nyomatékunkon, főleg gyorsulásnál. Kifejezetten ajánlott a szett a Mid-Race kategóriában, de főleg a High–End-ben. A szett tartalmaz még 4db acél tőcsavart ami meg felel a 85ös és 90mm-es hajtókarhoz is. A szett kimunkálása a legújabb lézer technológiával történik, utána síkköszörülés követi a tökéletes pontosság és párhuzamosság végett. Ezzel az emelővel gyakorlatilag kapuk egyben egy körbe rajzoló sablont is, a forgattyúsházunk és a hengertalp kimunkálásához
Biztosíthatok mindenkit, hogy ennél már nem igen lehet jobban vékonyítani az áramlási csatornákon, úgy hogy valami féle áteresztés ne tőrténjen! Tehát a maximális kiforgácsolást tudjuk elérni vele.
Amihez elsősorban ajánlom: Polni EVO(összes), Malossi MHR(összes kategória), Hebo Manston (manston replika). Valamint Stage6 aluhengerek.

Ár:3,000 Ft.

A hengertalpemelő mérete